Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
problém s Impaktovou
Založila si RR, tak ať zůstane u těch malejch potvor a ne*ere se do bíglů. Jenže malý potvory nejsou v módě ☹. Ne, že by nebyli v útulcích, ale asi netáhnou – kdy naposled nějakýho měla?
Jsem přesvědčená, že minimálně ti první bíglové byli přebytky z množíren, ostatně u těch prvních to vlastně ani neskrývala – štěňata od tří měsíců „ze špatných podmínek“ a staré vydojené feny „zachráněné z množírny“. Prostě úzká dlouholetá spolupráce s množírnou bíglů, co se neprodá na parkovišti u kauflandu, to se vezme do spolku, vytřískáme z toho aspoň adopční poplatek a nějakou tu obecnou podporu. Až poté, co BvN po velkých jednáních začali dostávat bígly z laborky, tak přišla s tím, že ona je má taky z laboratoří. Asi se na to líp tahaj prachy nebo se lidi začali ptát proč ty množírny teda neudá.
A když je zrovna málo psů, nemá problém tahat psy ze Slovenska.
Uhozený adopční podmínky jsou jen třešnička na dortu.
Ostatně, ty jsi zmínila, že si dočaskáře pečlivě vybírá… nicméně dle stránek žádné dočaskáře nemá, všichni psi jsou u ní doma, proto tě nemůže pustit ani za branku, ale když se předem domluvíš, budeš mít konkrétního psa připravenýho. Takže předpokládám, že když se pak v reálu zeptáš na jinýho psa, dozvíš se, že je zrovna v karanténě, na veterině, nebo prostě jiná výmluva, protože psi jsou bůhvíkde.
Edit, trochu líp jsem koukla na stránky – tak už většina psů jsou štěňata a mlaďoši ze Slovenska – jako fakt si myslíš, že je tohle dobře? Na dorovnání nějaký ten bígl a našla jsem jednoho russlíka od majitelů!
- Odpověď byla upravena před 2 týdny a 3 dny uživatelem Petrs01.