Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fifi

Zdravicko vespolek,
    Zlatko, copak na tebe sedlo? At je ti brzo lip!
    Aaa, spokojena Mirka na hrbete konskem. 🙂
    Cajiku, jak si to uzil Charlik, byl pak total tuhon?

Ja se musim pochlubit, teda je to takovy spis smutny chlubeni. Jsem vcera nesla babce sousedce skorapky a krabicky na vajicka a videla jsem jejich 11letou ovcandu (Ruzena ji nenavidi), hrozne rychle sesla, je doslova v posledni fazi zivota (rak na mlecny zlaze), vet ji ma pod dohledem, jezdi ji pichat naky oblbovaky. Prisel i pan soused a ptal se me, jestli nevim o nejakym steneti NO, ze fenu o moc dyl trapit nenechaji a brzo ji uspi. Mno, bavili jsme se pomerne dlouho, meli uz obvolany blizky utulky, tam nic pro ne, tak ze nakyho bez PP.
    Vysvetlit jim, ze nadpocetny stenata taky dostanou PP, jakej je proces uchovneni, ze existujou mnozirny, ze blablabla – ze to radsi stene s PP, cena kolem 15 tacu u NO, u bezPP klidne 10 a ten rozdil zahuci ve veterine, nejista povaha, zdravi… Docela koukali, nakonec jestli jim teda muzu mrknout na net, jestli by neco bylo pobliz. Nasla jsem jim primo v HK chovku, ktera ma ted stenata s PP za 15, dneska jim to jdu rict a oni uz byli v jiny chovce pobliz se podivat na stenata, ktery jsou k odberu za tejden, taky za 15 amji jednu holku zamluvenou. Tyjo, chapete? 🙂
    Mne se povedlo presvedcit starsi lidi z vesnice, ktery meli celej zivot bezpapiraky, ze kdyz neni nic v utulku, at jdou do stenete s PP! Ma to smutnej kontext, babulku fenulku jsem si este radne pomazlila, ma me rada.