Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
já měla v pátek dovču+volnej víkend tak jsem byla v BK na narozkáh kámošky ze 4lístku…
v pátek ráno doma vyprat/uklidit/vyvenčit a vyrobit přání,pak mě idvezl Martin
po obědě jsem šla s tzv.druhou mamkou na vycházku s Dafi-kolem řeky,splavu,velkýho pole a dom-taová většíí vycházka po rovině,
dala jsem dom Dafi a šly jsme do zákuskárny,pokecat a zamlsat….:-)
já pak ještě nákup něčeho co jsem zapoměla doma a stejně jsem potřebovala koupit,tady je to aspon blízko….
v sobotu ranní vycházka kolem řeky kousek a do zverimexu,kde velký slevy-zverimex otevřený po revoluci,kousek od našeeho dřívějšího bydliště,nakupovat jsem tam chodila roky,majitelé,že jdou dodůchodu,takže velký výprodej a slevy
tak jsem vzala kulatý jednokarabiinový lanový vodítko,gumový kolečko na házení,2 karabinky a přívěsek na klíče-to vše za 50kč a za stovku pláštěnku Žerykovi-slevy dobrý teda!!!!!jen to vodítko stálo původbě 110….
no pak přes město dom,hodit dom Dafču a jít koupit dárek kámošcce a tatkovi-u tatky jsem se tentokrát strefila,uf,uf,uf,uf….
odpo vycházka kousek s Dfčou ke kostelu a do paku za kolejema-zase se táhla-odpo jak je teplo tak se zase táhne…:-(
pak jsem šla na oslavu kamoščiných narozek ze 4lítku,,opět v plném počtu…
dnes ranní vycházka kolem řeky-musím si užít roviny a řeky-v řece ryby,kačeny a nutrie s mladými….
dopo velikonoční úklid tatkovi
odpo pidi vycházka s tatkem a Dafi-5 minut od baráku,je travnatá plocha do L-kolem vede silnice na travnaté ploše je jedn strom!!!!a koš na odpadky a cedule-volný pohyb psů povolen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
plocha 10krát 20 kroků,neoplocená na rohumz kopce,kde jezdí auta z firem….
nic no,tak jsem Dafi nechala projít počuchat a šly jsme dom….
fakt ftip rku takovej výběh-náš obývák je větší jak ten NEOPLOCENEJ PROSTOR U SILNICE!!!!!
no doma už jen učesat Dafču,odpo dojel Martin s máti,šly jsme do knihoblešáku,já si koupila 3 knížky-20,20,10kč-psychologie od PetraCasanovy-100 NEJKRATŠÍCH CEST K TOBĚ,aneb příběh duše,Osudové zásahy-od autora knihy Cesta pokojného bojovníka a Andělské vteřiny…
pak už jen vyzvednout Dafi a dom,
čekají mě ranní…