Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
V JÉDNU, V JÉDNU
VYPNU BÉDNU.
POJEDU JÁ DOM
MÁM RADOST JAKO HROM.
JIPIJAÉ!
Dennyky
tvl vona se tváří stejně jako já ráno!!
O mlze mi nemluv. Dnešní cesta do prasé byla příšerná. Od domova jsme jeli každej po svý ose, protože já se dneska vracím dřív, takže jsem Bílou odvezla do New Bubu, kam se přiblížím odpoledne. V New Bubu jsem přesedala do Černý. Při odjezdu se muselo škrabat , enemže Bílá se uvnitř zafuněla, zapotila a přední okno znovu zamrlo, neviděla jsem na cestu. Musela jsem zastavit – skorem ve škarpě :o. Dala jsem blikačky, šla škrabat a čistit okno znovu . Za zatáčkou po pár metrech to stejný 😮 . mezitím Brtnik už dávno v kšá. Jsem pak kopla do motoru a vyrazila, enemže přede mnou v lese tři auta za sebou, couraly se dvacítkou a první dvě jela prostředkem. Tak jsem nemohla předjíždět, pak jsem se hecla a prostě jsem jela s tím, že zkrátka musej uhnout. Nevypadalo to, pak jsem se procpala. Za vesnicí v dalším lese to stejný, baba v Hjůndaji to prděla třicítkou vprostřed silnice, tam sem teda fakt měla bobky, že mi dáma neuhne. Jako já chápu, byla mlha, třeba taky měly dámy potíže s průzorem. proč ale nezastavěj, nedaj blikačky, nevyřešej si problém, jako já, nebo nejedou kuwa při okraji vozovky? No tak jsem to pok rozfordila, dojela do New Bubu, zaparkovala a……..Brtnik nikde??? 😮 😮 sem nevěděla co se děje, ani jsem neměla batůžek s telefénem – ten už byl v černý. Sem si řikala, že asi to, asi zapomněl a najel na dálnici a jede už do Prahé 😀 . Tak jsem dumala, co jako dál, jestli čekat, až mu to dojde, otočí to a vrátí se, nebo jet Bílou do Prahé……. pak přijel. Po cestě mu vběhla – no vběhla, vskočila – ze střechy rovnou pod auto – kočénka 🙁 . Tak se vracel, jestli ….. a ona odběhla. Nenašel ji. Tož snad se nic fatálního nestalo.