Fóra › Ostatní › Kimin gauč › Odpověď na: Kimin gauč
Dnes jsem s Betynkou při hlavním venčení odpoledne prošla louku poblíž, Bety si pěkně pošmejdila v trávě, po návratu jsem ji prohlédla a prohrábla kožíšek. Když jsem si ji přivedla v srpnu, byla ostříhaná nakrátko a celkem bezúdržbová, teď jí dorůstá srst, ač jsem po Goliášovi už nechtěla chlupatého dlouhosrstého psa, stalo se. Odpolední kontrola OK. Večer jsem na poslední venčení vyběhla jen na protější stranu ulice, přes trávníky tam je chodník kolem školky ke škole a kulturáku, další budovy a parkoviště, chodíme tam vlastně denně, Bety si zase pošmejdila trávou. Po návratu koukám, že na hlavičce mezi ušima jakési černé smítko, sklepla jsem to na podlahu a smítko se dalo do pohybu. Tak jsem to ulapila a koukla zvětšovacím sklem – fůůůůůj – klíště.🤢 Odsouzeno ke smrti utopením a ze skříňky jsem pro sebe vykutala repelent, Bety minulý týden smlsla Bravecto, tak snad likvidace neobjevených zajištěna. Příští týden ji čeká očkování, tak přikoupím další Bravecto do zásoby, za ty tři měsíce bude sezona těchhle fujtajblů na vrcholu.