Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
tak těm kdo rádi četli moje extrémně dlouhý články
tak tady jedn pozitivní článek-štastný to pátek
-není to povinný číst-:-D
tak v pátek ráno jsem vtala v půl sedmé a šla pustit psy rodičů(máti od úterý v lázních tak já od úterý venčím/cvičím 4 psy)
dala jsem jim vodu-4misky…..
zahnala dom,mí psi byly puštěni o půl paté,tak chrněly,
dala jsem si snídani a kafe a četla si téma…..
pak jsem nacpala Dafi lék,dala andulkám vodu/jídlo,mým psům vodu a začala jsem je lákat ven-Žeryk,že jde a na Dafi naszabralo ani chrastění kůrkama chleba…ležela v posdteli a nic…….:-(-lenoch líná tlkustá je….)
tatka,co u nás byl od čtvrtka odpo se mi smál…..
tak,říkám,že se na to můžu vys…,a že jdu jen s Žerykem-nahlas,
v duchu jksem si řekla,že půjdu s klukama a pak s holkama…..
zalezu do chodby a tatka mi tam narve Dafinu….ufff.mic,vezmu 3 psy…
4 se mi brát nechtělo-ve středu jsem byla ze 4-větší vycházka hooodně focení jak Dafi obíhá 3 psy,Žeryk aportuje smajlíka,Max na překážce a na kladině+jsme potkaly basendžíka,lidi,auta,středa-jsem k večeru šla s klukama ke koním mazlit a zvlášt s Btty,
čtvrtek ven všichni 4 a k večeru 3 psy+cvičení překážky Max a Dafi-aport přes překážku…
tajk v tewn pátek- jdu se 3 psama…..
dojdu k polím směr ke křížku,ale doleva dolů,chodím mezi polama a po loukách
Dafi udělá -hledej-ztatil,a revírky aport,
Žeryjkhledej-aport a hraní s míčkem,kroky,otočky,
Max několikrát ze psama ke mě a lehni,Dafi oběhnutí psů a stromů.
mezitím se venčí,čmuchá..
dojdu dom,vezmu Betty,kluci,že jdou taky….
tak vezmu všechny 4-a jdem kousek k lípě….
Dafi se nasraně táhne na vodítku
Max furt k něčemu čmuchá,Betty čmuchá aba se posunují po metru-čmuch-metr-čmuch-matr…
Žeryk cape…
já si zpívám,zpívám,zpívám-,jsem zoufalá-melu si něco o užívání si přírody a vycházky,a přítomným okamžiku,…..ale musím pohnout…
no po 10 minutách to otáčím,ploužíme se zpět…
na terase učešu Maxe-umyju Dafině nohy-3 psy zdrhnou,umyju nohy Bettyně-zdrhne mi na dvůr….umyju nohy zuřícímu Žerykovi,narvu ho za dveře,
utřu Maxe-chodba mokrá,zablácenej ručník,lavorek….
du nahnat psy rodičů dom-nechám otevřený jedny dveře ze 2,takže jedněma je narvu dom-a drhýma prolítnou ven-to se 2 krát zopakuje….-Betty je vždy u jiných dveří jak já,a jak je dost hluc há,a blbě vidí,nedá se přivolat..
narvu je dom,dám pamlsky,
dojdu dom,vytřu zem,napouštím vanu a vodu do umyvadlla,kde dám ten psí ručník,že ho pořeperu-vykládám to mezitím tatkovi,chystám psům jídlo,krmím svý psy,dělám jídlo psm rodičů-a tvl-dyt napouštím vodu do umyvadla a vany!!!!!!
vlítnu do koupelky…
vyndám ,přeperu ručník,-nevytopila jsem nás-UFFFFFFF:-)
vykoupu se,tak rychle,že si tatka myslí,že jsem nebylla ve vaně ještě…
udělám si ksicht,oblíknout-
2 elastáky,manšstráky,termotriko,mikinu,vestu,bundu,čelenku a v deset odjíždíme na koně-no v deset-po desáté……
hurááá,hurááááá
HUUURÁÁÁ
HUUURÁÁÁ
HUUURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-JEN JÁ A KŮN-HAFLING MIA A SLEČNA-PŮL HODINY KOLEM RYBNÍČKA LESEM,KONÍK HODNEJ,PANÍ FASJN,,KONÍKA VEDE,KECÁME.,-KONÍK MÁ DEČKU S MADLA,TAK I HŘEJE…
NA KONCI SI JI TROŠKU PROVEDU,DÁM PAMLSKY, A JEDU STRAŠNĚ MOC,MOC,MOC,MOC,MOC,MOC,MOC ŠTASTNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ŠTASTNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ŠTASTNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
DOM
teda dom-jedem do města,drogerka+zverimex,vyzvedmnnolout máti a dom
doma po obědě na terasu,+ jsem tatku vzala na zahradu,kde se dá hezky sedět na kladině a mávat nohama….
pokecalys jsme-Žerykovi se kopal míček na zahradě +na dvoře,
Dafi spala na pelíšku na lavce mezi rodičema….
k večeru jsem ukázala máti jak Max skáče přes překážky a Dafi aport pře překážky,šla jsrem ven ze psama a hají-hezkej pátek to byl…
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem uživatelem MirkaD.