Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

V sobotu bylo tak krásně a včéra krásně zalívalo. Úplně už mě svrbí dlaně, jít dělat něco na záhon, ale řekla jsem si ešče, že počkám. A tak jsem si zasela mateřídkoušku, co jsem našla někde na zemi pytlíček. Uvidím. Nikdy se mi nepodařilo nic ze semínka doma vypěstovat, na to jsem fakt marná. A tak , aby toho bylo víc, rovnou jsem vypreparovala z papriky do salátu semínka a taky je vrzla pod igelit, uvidíme 🙂

A vymyslela jsem geniální moučníček pro Brtnika, který venku včera makal. Udělala jsem si pičkůtový těsto a nalila ho do silikonový formičky na oříšky a upekla. Rozkrojila, udělala šlehačku, vmíchala do ní banán rozmačkaný v tvarohu a ty oříšky tím naplnila. tooooo bylo tak moc dobrý! 20 oříškůch jsme měli.

Kimi– si taky myslím, že se vlka nemusíš bát nic. Dopřej si ten výlet, neboj.

Maya – jak v prasí? Co kočkourek?

Mirka D. – už neví samou rozcapeností, jak velkou postel si pořídit? 😀 😀 Trošánek ziminka nebyla? Meze jsou ešče studený, tak postýlka musela být obrstudená. Kdes našla ten krásnej kámen? Koňofotos supr!!! Věřím, že se duše tetelí. Co tetelí, vibruje!!