Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

černej čaj
    ale ses hrdobec, ja se to jednou pokusila vyplnit na idnesu podle navodu a vyslo mi ze mam doplacet asi 60 000 at sem vymenoivala cisla jak chtela tak to jen kolisalo kolem ty desny castky
    JOOOOOOOOOO, PŘESNĚ, PŘESNĚ!! JÁ MĚLA DOPLÁCET ASI VOSUMDESÁT LONI 😀 😀 , tak jsem se šla poradit s paní z mzdovky, vona něco pomačkala na počítači a bylo to, enemže nechci votravovat furt a řikala sem si, že přece nejsem tak marná….. 😀 😀 , tak jo, zas sem měla doplácet. Fór je v tom, že tam pak ešče musíš do nějaký kolonky napsat kdesicosi. Snad jsem to napsala dobře. Vyšlo mi to podobně, jak loni, tak snad jo. Já si to musim dělat sama, páč sem krom zaměstnání extrémisticky výdělečně činná tou knihou 😀 . Tvl to vědít, co mě čeká za peklo, tak nenapíšu ani čárku 😀

pac to budu muset asi cely prave danit a to priznani si byplnovat sama
    sem Ti chtěla napsat frajersky – to dáme, enemže nedáme, tohle je něco jinčího, jinčí příjem a nevim, jak by se to vyplňovalo 😀

Petrs01
    své účetní?

sám si sem účetní 😀 . A ano, mám příjem ze zaměstnání, mám „příjem“ z knihy, mám několikero darů a penzijní připojištění. Ne, je to dobře, loni to taky bylo dobře a mám tam stejný stránky, kolonky, odrážky, šécko stejný, jen čísla jiný.
    Na tom odkazu jsem to vyplňovala, ale protože těm věcem nerozumím, bylo to příšerný 😀

Thielli

No ty krááso! Bych kejchla a ze slepice měla páva 😀

edit – ty jo……… dovedeš si MĚ představit, jak tohle trpělivě skládám zrnko vedle zrnka???? Hmmm? 😀 😀

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem PetraK.
    • Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem PetraK.