Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Kuskus
je mi strašně líto, že nechápeš můj postoj.
chápu. A nedbám viď? Já vím. Ne,tak to není, jen bych moc ráda prostě trošku pootočila tím nastavením. Který nedovoluje to přijmout. Úplně zbytečně. Páč je to škoda, člověk by se měl prostě radovat, bez toho, že právě bude přemýšlet do těch zatáček ve smyslu, nemožu to vrátit. Možu, právě tím, že dárek člověk přijme a má z něj radost. Mi tak právě došlo, když Ti tady píšu tu odpověď. Vlastně to ani líp „vrátit“ nejde přece! To je to! To je vono. Opravdu. A naopak člověk když má radost a je mu dobře na duši, může se třeba pak klidně na ulici se na někoho usmát. A zvednout tak koutky někomu cizímu. A to pak koukáš, cos to poslala dál. Však posílat dál nemusí člověk tam, odkud něco přišlo. Dělám to takhle občas, nejvíc na starý lidi, protože jsem si vědoma toho, že se na ně málokdo usmívá. Když to vrátí, supr, když ne, neva, prostě si to vzal a má to.
Myslím, že z Thielli výletu pro Lamu nemusíš mít žádných výčitků, ona to psala s nadsázkou. Jestli jsem ji tak trošku stihla poznat. Aby sama sebou pobavila ostatní.
Já jdu chrápat, mám dost. Trošku jsem se povenčila s ohařema a nějak mě to pokládá. Ale stálo to za to, stálo, bylo krásně a já měla dva úžasný ohaře.
Doobrou. Jo a jsem moc zvědavá, co budete říkat na zítřejší hádanku 😀 😀 . Protože co v tom viděl Brtnik, to nechtějte vědět 😀 😀 😀 😀