Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Kuskus

Peti,
    je mi strašně líto, že nechápeš můj postoj. Také mám určitou velkorysost v krvi a také strašně ráda dávám dárky, leč nemohu si to dovolit často a s přijímáním mám óbr problém. Konkrétně budu demonstrovat u lamy. Na mé poměry šíleně drahá hračka, ale kdybych žila ve vaší sociální bublině, cenu neřeším. Daleko více než cena mě tíží, že se Thielli vypravila na Václavák /kam jinak nechodí/, v zimě a plískanici, o berlích a pak ve stísněných prostorách krámu vybírala z krabic co nejpěknější lamičku, bylo jí vedro, překážela berlemi ostatním a to šíleně nenávidí…barvitě popsáno samotnou Thielli. A já dodávám, že místo toho aby volný čas věnovala psékům, opustí na několik hodin svou komfortní zónu a vybírá dárek pro Kuskusa. Můžeš mi říct, jak mám oplatit tohle???? Jak vyjádřit svůj dík? Asi Thielli adekvátně postavím u Berounky kurník. 🙂
    Peti, opravdu nechápeš do jaké pozice mne dárek staví? Chtíc nechtíc, tě nějakým způsobem zavazuje. Vím, že na oplátku nic nečekáte /mám to stejně/, ale jak rozpolceně vnímám celou situaci já, netušíte.
    Už to nechci dál rozmazávat, bo je to marný je to marný je to marný… holt se neumím vymáčknout.