Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

cernej caj

Kimi
    urcite je to s rodinou jiny, nez s kamaradkama, o kterych sem psala ja – prece jen clovek ma ke svym nejblizsim jiny vztah, nez k nejakym pribuznym nebo treba kolegyni v praci.

Petrs01
    a prave jde o to, ze drazsi darky uz by meli darujici tusit, co ten clovek ma/nema rad, s tou konkretni veci, vedet zda a jak je prijme/neprijme.

blizky clovek, co zna tvuj vztah k tomu ti ho neda a cizi vpodstate taky ne, pac na tebe nebude chtt tolik utracet a odbude te nejakou blbosti, ktere se obratem bez vycitek zbavis

Ja kdyz obcas dostanu neco drazsiho, tak prave vzdy se to trefi, protoze to uz si davaji ostatni zalezet, aby to nebyly vyhozene penize a kdyz bych napr. jako kimi dostala solnicku, co nepotrebuju, tak ji klidne poslu s dalsim harampadim nekde na zvireci aukci nebo tak

a stejne kdyz davam ja neco drazsiho, tak prave neco, o cem ten clovek mluvi, co by rad, nejak to zmini nebo se proste vi, ze by to chtel.

treba slozit se nekomu na to autotrakcni lehatko proste nedava smysl, kdyz by ten clovek byl velkym odpurcem 😀 ale kamoska to v poslenich 15 letech parkrat zminila – a ja u ni vcera visela a ta blokla bederka normalne boli tak o 15% min i kdyby to bylo placebo 😀

proste takovyhle dary nedavas kdekomu, takze to riziko je vyrazne mensi.