Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
zkusím pozitivní psaní…
mám za sebou řečtených asi 5 knížek…
včera s náma k večeru šla ven i Betty-to už teda večer nefučelo,takžr vyběhám psy hledání kousku dřeva a oranžovího pidi mčku-negativní bylo,že mček je tam furt,nikdo ho nenašel..
pozitivní,že se vyběhaly všichni,jak jsem courala sem a tam s kecama,míček najdete,i kdybych tady měla být do rána!!!!!!!!!
nenašly,ale vyěhaly se,mezitím občas donesli kousek dřeva,co sem tam kousek od nich občas pohodila..aby teda něco naši a donesly…,dnes fučák a děsná kosa,stejně jako včera dopo a v sobotu odpo,takže včera dopo vycházka 15 minut,des mezi pole-kde jr ten míček,kde je ten míč,dyt byl oranžovej!!!!
no psy sem vyběhala hledáním kolečka a plyšovýho oskíka,obíháním stromů, šlo se dom,
doma otrimovat,vyčesat,vykartáčovat,vyhrabat hrabičkama a ostříhat Dafču….
Žeryk se ukryl v posteli a na volání typu-Žeryčkůůů pod se taky učesat neraagoval…tak jsem mu donesla kuře do postele…..,
Dafi je tlustá..
ošmikaná není schválně nakrátko,je s nástavcem,nakrátko má jen hlavičku,a zadeček a ocásek,zbytek těla-záda,bokx,trochu stehna otrimován…,pár foteček,poslední 2,když se Mirka nudí……kůn je 20 starej…
zdraví je fajn-kapala jsem do ucha,pak do nosu+krk,ted kapu do očí…
přemýšlím nad dalššími tělesnými otvory kam můžu co kapat….:/
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 5 měsíci uživatelem MirkaD.