Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Petrs01

co mi tam vadi

No mně teda vadí, že TV & rádio fakt nevlastníme, ale budeme za to platit. Ano, můžu si to pustit na netu:
    1) není tam všechno, takže platím za něco, co nemůžu plně odebírat ani kdybych chtěla
    2) stejně jako já to může sledovat každej kdo má net, kdekoliv na světě. Proč já mám platit, když američan/ital/kdokoliv mimo ČR se může na totéž podívat zdarma?
    3) ČT operuje tím, že to můžeme na netu sledovat, ale kdo je kuwa nutí to na ten net dávat? To je přesně jak z toho vtipu „žaluju vás za znásilnění, bo nástroj na to máte“. Víš o někom, kdo se dívá na televizi na chytrým telefonu??? Tohle je stejná logika jako poplatky OSA za prázdná úložiště, bo si na ně určitě uložíš kradenej obsah. Že mám music koupenou a na úložiště dávám svoje fotky, nikoho nezajímá. Postavené na hlavu. Projdu se nahá po náměstí a pak budu chtít aby všichni přítomní chlapi zaplatili, bo se mohli podívat? Co na tom, že čučeli jinam, to je jejich problém, ale MOHLI!

Jako spravedlivé bych dala možnost sledování webu až po přihlášení identifikátorem poplatníka. A v tom případě platím = vidím, neplatím = nevidím = všichni jsme spokojení, ne? (no jasně že ne, bo tohle by nikdo neplatil)