Odpověď na: Kimin gauč

Fóra Ostatní Kimin gauč Odpověď na: Kimin gauč

Kimi

Betynka se na mě zlobí, nejraději by se usadila v předsíni, do obýváku ji musím přenést, musím ji mít pořád pod dohledem, aby se nepokoušela s tím švem pracovat. Strašně málo pije, tak večer jsem ji napojila stříkačkou, ráno jsem přichystala misku, ale zatím celkem ignoruje, tím pádem ani čurání není. Na noc jsem jí nasadila límec, to se jí taky nelíbilo. Ráno jsem aplikovala předepsané léky. Jeden byl v injekční stříkačce, podařilo se mi do ní dostat skoro všechno, kapičku se jí podařilo vyplivnout. ATB máme na 5 dnů podávat s jídlem, vzala jsem si na veterině ještě jednu konzervu, co jí tak chutnala, měla jsem tabletku rozpůlit, nadrtit, smíchat s masíčkem. Vyrobila jsem z tablety a části masíčka kuličku, stálo mě trochu úsilí to do ní vecpat, zbytek masíčka slupla s radostí.
    Několikrát se snažila mě vylákat ven, zaradovala jsem se, že se bude čurat – kulový, spíš to vypadá, že by se nejraději odstěhovala. Misku s vodou jsem položila na gauč, ale nic, tak zas asi bude stříkačka. ☹🙄