Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
fifi
takybted spim 9-10h, mozna nejaka unava jarni?
doufam, ze bude brzo lip, nebonaspon se to bude pomalu zlepsovat:)
me ma rada lajka, prybjaknse rekne vyletbse mnou hned se vrtina tesi a smeje a tak me pochcala batoh:D
je fakt ze i ten tatinkuv znamej je susinka a krom oracantu na pole mel araba a to byla nadherna klisna, moc rada sem ji chodila krmit ale jezdit me nenapadlo:D
muze deda, mel taky kone na pole, rikal, ze si pro nej tehdy jel vlakem snad 150km z polne nekam k pardubicim nebo co a pak sli 4 dny domu pesky… toho dedu sem mela rada, mel rad zvirata, a kdyz videl nase psy, tenkrat feri a vokouna, touzil po fotce s nima aby chlapum v hospode se mohl chlubit jak krasny psy jeho vnuk ma doma:D jejich pes uz tenkrat nezil a novyho uz na stari nechteli a kdyz dostal do ruky voditka, ten byl tak stastnej:)
od tchyne rodiny laska ke zviratum urcite neprameni:D ackoli je pravda, ze ac psi nesmeli do domu, tak jim nakonec taky chodila podstrojovat a pohladit:) ale jinak prave o rodine zemedelske sveho muze vzdy prohlasovala ze ziji v bordelu a spine a ze to je hruza a ze tam stryc privedl dite, chudak dite… a ona i babicka nalesteno, vylesteno, sterilni povrchy vsude:D proste protiklasy se casto pritahuji:D
dekuju, ze ste mi muze dedecka pripomeli:)