Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

EvaC

MirkaD
    To nevyznělo ironicky.. ono v tom psaném projevu, je ne vždycky všechno jasné..
    Já to psala tak jako obecně..
    A jinak (přesně jak píše Petrs) – klidných koní, kteří jsou zvyklí a ochotní vozit „lazary“ (neber to osobně – to je prostě výraz, který já používám pro lidi, kteří neumí jezdit – i pro sebe 😉)moc není a majitelé jízdáren nebo rančů to bohužel ne vždy řeší – prostě Ti dají koně, kterého zrovna mají k dispozici a ono to nějak dopadne. Kdysi mi někde nabídli, že s nimi klidně můžu na vyjížďku do terénu, i když v podstatě nic neumím – odmítla jsem s tím, že neumím koně dostatečně ovládat..
    A taky (zase přesně jak píše Petrs) – v 15ti člověk nějaké pády moc neřeší, a když se Ti něco stane, tak se to většinou rychle zahojí.. Ale ve vyšším věku už to tak většinou není – to byl taky důvod, proč jsem já, potom přestala na tu jízdárnu chodit (když jsem si zhruba někdy před cca 9 lety začala plnit ten sen, že se jako naučím ty základy ovládání koně a ježdění, abych mohla někam na normální kratší vyjížďku s ostatními do přírody). Protože když se tomu začneš trochu věnovat, tak většinou prostě jednou spadneš, to je normální – a já začla mít obavu, abych třeba nespadla blbějc, než by bylo zdrávo..No až se znovu narodím, tak už budu vědět 🙃