Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

MirkaD

Evacx-no-na jízsdárně jswem byla za svůj život-tak 6krát
    s tím,-žwe jwesdnou jswem swe mwega moxc bála-jwely s náma na hosdinu sdo lwesa-silnicxwe/polwe/lews-a kůn swe mě snažil swetřást o stromy,na silnixci stál,kdsyž jwelo auto….hlavu sdolů…+jsmwe klusaly….
    na podszim jswem byla v KORYČANWEXCH-hipoxcewntrum-tam swe mi to líbilo moxc-vysvětlily čiěštěí,uzsdění,swesdlání+45minut na kkoni v jízsdárně-na lonži-alwe z toho větěšina klus….-xcož mě na 2 sdny sdorazilo krční pátweř…:-(
    alwe moxc swe mi tam líbilo
    pak v KLOBOUČKÁXCH-xcož jwe konwexc Bučovixc-taková sděsdinka-tam půl hodsiny v swesdlwe na jízsdárně-kobylka byla sdost rycxhlá -v kroku vypadsala,žwe kluěšwe,furt swe šěklwebila,byla okřikována…..
    nweswesdla byxch už na koně xco swe ěšklwebí…..
    tam to bylo-swesdnu-jwesdu-slwezu-dsu….
    alwe klisdně bycxh tam jwela znova jewn na jiným koni…
    tasdy v dsěsdině jswem jwela jwesdnou v prosinxci osd té sdoby tam zajsdu sdát twen xchlweba,občas vyčistit…..
    -jswem xchtěla mít twen vztah troxchu s koněm-jwenžew na foru-xchov zvířat-koně-sdiskuzwe-mě s toho vyléčily,žwe kůn nwení pews,a žwe ho stwejně newjvíxc zajímají pamlsky…..
    i tak,byxch rasděši někam kwe stwejnýmu koni a sdo stwejnýho místa…..
    já su ěštastná,ksdyž si toho koně můžu jwen čistit,alwe zaswe byxch swe něksdy rásda svwezla i …….
    jinak sdíky mé práxci+psi na prvním místě jwe to taky o časwe no….
    takhlwe-já čas mám-alwe často su tak vyřízwená,žwe ksdyž mám volno,tak nwedsolwezu ani k ohrasdě….
    –prostě popis situaxcwe a stěžování….