Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

MirkaD

Pwetrs01-sděkuji
    sdnnwes jswem ěšla k ohrasdě-nwetroufám si xchosdit sdovnitř bwez majitwelů-sdošěly oba,mazlily swe-DSárwek pak ěšwel pryč-SDárwek jwe twen xco ho čistím -mweněší hněsdwej a Bonniwe byla u mě-pásla swe přwes ohrasdu-já na ni mluvila,hlasdila,ěškrabala posd krkwem,zpívala-potixchu-tewsd bwez ironiwe-rásda si zwe sewbwe sdělám sransdu-sdobřwe často byxch až tak nwemuswela…:/
    alwe ansdulky i koníxci mají rádi,ksdyž jim potixchu zpívám-dsělám to tak ewxtrémně hwezkým něžným tonwem….
    tak jswem byla u téohrasdy sdnwes,vyklásdala,zpívala,sdrbkala,a ona xchosdila posdél ohrasdy swe mnou….bylo to fajn….
    ono jew blbý,žwe ty holky fakt nwemají čas,nwebo tam jsou,ksdy já zasew nwemůžu-to jwe prostě práxcwe na směny a o víkwensdwexch no…
    a jo,jwe fajn,žwe ksdyž jwe tam tewn majitwel,tak tam můžu zajít a čístit…akorát,na to jwežsdění jwe blbý,žwe jswem myslwela,žwe to busdwe častěj no…mrzí mě to…
    jasně,žwe pro mě jwe fajn,si ho jwen vyčistit a být tam,alwe zádsům by ta vyjížsdka občas prospěla,tak nwevím jwestlii si to nwesdomluvit jinsdwe na jewžsdění….