Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Již od brzkých ranních hodin mám dnes pátek. Obávám se, že zítra do práce asi nedorazím, právě jsem o tom informovala svého nadřízeného. Že pokud se tak stane, není to záměr a áčko, ale stařecká debilita. Nemluvě o tom, že jsem dnes do práce vyrazila bez zavazadla a též zapomněla zhasnout před Domečkem. tak jsem se tedy vracela dvakrát, nejdřív pro zavazadlo a pak k vypínači. Mohlo by mi být omluvou to, že mě v noci zavraždili? Teda asi ne úplně, když jsem se probudila a hlučela ze spaní – asi křičela, nevím, člověk to nevnímá, ala zavraždit mě chtěli.

Moc ráda čtu, že se stav u Betynky stabilizuje a držím ty palce dál. A taky jako Mirka říkám, že ten Enterosgel je moc fajn. A není od věci mít ho doma. Já ho teda kupovala v tubě – páč dva psi a dva lidi, ale pak ho právě načatej už musela vyhodit, jsou teda lepší ty pytlíčky jednotlivý, takže až budu kupovat, vezmu tuhle variantu, to pak vydrží dlouho. A souhlasím i s Thielli, s tím podáváním tekutých věcí do tlamy. Talinka dostává každý den – zatím jednou , snad to vystačí, ten hnusnej Propalin (hnusnej proto, že jí asi nechutná, podle těch gezichtů co vyrábí 😀 😀 ) a taky ho dáváme takhle, odrhneme pýsk, hlavu lehounce hore a pak to tam pustíme, ono to steče a pak přijde čas pičkůtů 😀 hoodně pičkůtu, pro hooodně velkou pacientku 😀

Asteris

podléška! a já v tramvaji v tydlifounu študovala, co to može být a Thielli to nazvala pravým jménem. Už tu sooooooooou, už tu soooooooou!! Mám ráda jaterníky. Mám je na chalupě na zahradě a kolem Domečku v lesích jich je habakůk až spousta! Jaro už ťuká! A ta ten pomník pana archeologa – to je paráda! Nápad i provedení. A vy jste s Emčou pěkný výletnice teda, furt v pohybu.

Thielli
    takže jsem si pobulela, když jsem jí říkala, že kvůli hnědé už nevolám…
    foukám duši na dálku