Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Dobré zprávy!
Kimi, držíme palce dál, nepřestáváme.
A ještě – já vím, že ty jsi zkušená pesařka, tak nevím, zda mohu napovídat, ale hnědá chudák za život musela napolykat dost roztoků ve stříkačce a lépe to šlo, když jsme jí v prvním fázi vůbec neotevírali tlamu, stříkačku jen strčili pod pysky až vzadu u stoliček a lehce tam trochu ze stříkačky napustili. Dostala se jí do tlamy tekutina a ona sama od sebe sevření čelistí povolila. Lehce jsme jí zvedli čenich, aby to nestékalo a ona jak měla tlamu s tekutinou, začala reflexivně polykat.
Asteris ulovila podléšku! 😍 Teprve podléšky pro mě byly ohlašovnou jara, ne sněženky, bledule… Letos se na jaro těším, i když mi na jaře bývá v hlavě nejhůř. Že by ta bolavá záda z nekonečného mytí osmi nohou? 🙄
Zase ale až mi bude nejhůř, nebudu sem sypat tyhle slohový práce a vy si vydechnete.
Cheval je za měsíc objednaná na fyzio. Tam, co jsme chodili s paní hnědáčkovou. Jen na první podívání, jak drží tělo, lehkou masáž přetěžované nohy a domluvu, co pak po případné operaci dál. Skvělá paní Ingrid má pacienty od MVDr. Musila z Brodu, vyhlášeného pateláře i od MVDr. Daníčka, co nám dělal koleno. Jednoznačně hlasovala pro Brod, jednak Praha umí líp vazy a Brod pately a jednak nás prý Brod nebude stát takovou palbu… No, povídaly jsme si chvilku, já jsem jen řekla jméno svoje a paní Ingrid hned věděla psa, takže jsem si pobulela, když jsem jí říkala, že kvůli hnědé už nevolám…
Petrs, chceš zase veslovat?