Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Kimi

To bych nikdy nepředpokládala, že z granulí může být takový průser. Situace se zhoršovala, večer, až skoro do půlnoci jsem s Betynkou několikrát vyběhla na zahradu, o půl páté jsem ji slyšela kníkat, po chvíli jsem to nevydržela, vstala, v kuchyni mě čekalo enóno, pak se ještě dvakrát pozvracela. Na osmou jsme byly objednané na to předoperační. Úvodem jsem vysvětlila, co nás trápí, paní doktorka, že vezme krev, bude-li v pořádku, lze to vzít i do toho předoperačního. Vzala krev a poslala nás do čekárny, tam došlo k dalšímu maléru, byla tam i krev. Betynka tak dostala ještě dvě injekce, jednu, aby nezvracela a druhou ATB. Pak ještě drvetka vyšetřila bříško ultrazvukem. Krev i bříško O.K., takže v samotné Betynce problém není. Dostala dietní nápoj, dietní masovou konzervu a tři tabletky na průjem. Když jsme přijely domů, chtěla zas na zahradu – další krvavý případ. Zítra pokračujeme na veterině, aby do termínu kastrace byla v pořádku. Jsem neskutečně nas…ná, je mi moc líto, že Bety trpí. 😡🤢