Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Mayo, já bych navázala, a to kvůli Bety – potřebuju poradit, proto píšu sem a ne na gauč. Bety měla před časem řídký střevní problém, řešila jsem to na veterině, po injekcích se to usadilo. Poslední týden ale opět nastoupily problémy. Dneska si dokonce vykňučela vypuštění na zahradu a po chvíli pobíhání umístila bobek, ne úplně tekutý, ale dost řídký. Normálně by mě potěšilo, že přijala zahradu jako místo pro vyvenčení – ale… Popřemýšlela jsem a spočítala, že ty problémy nastaly, když jsem načala nové granule (zpočátku přimíchané ty staré). Doporučila mi je šéfka v prodejně FARMA, mají být pro starší pejsky, hovězí s rýží, pšenice, kukuřice, sója, drůbež a nějaké minerály. Píše se tam, že granule pomáhají udržet zdravý střevní mikrobiom. Ale asi tam něco vadí – prosím a Váš názor – může ten střevní problém být z těch granulí? Já jsem předběžně rozhodnutá je vyřadit. Dnes večer dostane jen kapsičku, zítra jedeme na předoperační vyšetření, tak musí mít předtím 12 hodin hladovku. Na zpáteřní cestě bych se stavila pro něco jiného. Máme tu prodejnu Fitmin, brigádničí tam kamarádka, tak snad mi poradí líp.🤦♀️☹