Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Thielli

MirkoD

ty si fakt koza. 🙈
    Odteď už pořád budeš psát za každým příspěvkem esli to bylo dost pozitivní nebo esli to nebylo moc dlouhý? 🙈
    Copak je tak těžký se držet někde u středu od všeho? 🙂 Dyk tu píšeme všichni tak nějak podobně a nikdo nepotřebuje nápovědu.
    A taky mezi pozitivní a negativní ještě existuje neutrální, věděla?
    Tak už nedělej vofuky, prostě sem občas něco foukni… přiměřeně, přiměřeně.. znáš to, ne? 😀

Kuskus třeba napíše jen, když se trkne do zadnice, jinak mlčí jak partyzán, ostatní se tu nějak rozumně střídáme, přijde mi. Dyk nejde o nic jiného, než o tlachání a je fajn, když se všichni nějak vystřídáme.
    Třeba já jsem úplně odešla z chovuzvířat nejen proto, že je tam na mě hodně negativních komentářů, ale i proto, že tam někteří prostě zasedli pět židlí najednou, prostě komentují pořád a všechno a všude jich je plno… tedy alespoň mi to tak před časem přišlo, dnes nevím, ale zkoumat to nehodlám. Bylo to pro mě, jako když jedeš ve vlaku, tam ševelí pár tišších hlasů a do toho nějaký mudrc mele celou cestu nahlas, že se rád poslouchá a okupuje tak celý prostor…
    Tady to tak není a proto je mi tu dobře.
    Tak si zase sedni na svojí židli, udělej si pohodlí a normálka, jo? 😀