Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!
    !

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dobrého poledne vinšuju,

a mnohokráte, kráte, děleno, děleno děkuji za přání a básně 😀 . Brtnik mi scípnul s křípkou, takže oslava byla taková řekněme…..jednosložková 😀 . Ba ne, ohaříci mě v tom nenechali. A dneska jsem doma – potřebujeme mluviti s paní dotační, ešivá se nám ji podaří sehnat a tak jsem využila toho, že je Brtnik cíplotina doma a budem u toho tím pádem oba.

A venku je krásně, takže to je takovej ponarozeninovej dáreček, tudíž si vyrazím s ohařema do lesůch.

Za mě je AI velkozlo, protože je to dostupný bohužel velmi široce a i rukoum nepovolaným, že to vyrábí podvody je pro mě prostě velmi špatně, jsem v tomhle konzistentní od začátku. Že se to používá na zblbnutí lidí, je tÁKY jasný od začátku, stačilo vidět, co jsou už před dávnou dobou lidi schopný rozesílat v emilech, jako skutečný rádbypříběhy – už tam to bylo a je vidět. Vždy bude převaha těch, kteří uvěří i neuvěřitelnýmu a nechají se zmanipulovat. Lidský rozum sípá na úbytě a to je špatně. Tohle je otevření Pandořiny skříňky. Že to rádobyspisovatelé používají a nechají za sebe tvořit AI a pak to vydávají za svoje dílo je to nejmenší. Jsem ráda, že jsem natolik odlišná od ostatního, že bude vždycky snad identifikovatelný, co napsala Koláče a co debilitní AI.

Jdu trénovat ohaře, to uvidíte v čem 😀 .