Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

cernej caj

Milena
    to neni praci, ja uz na stredni nebo na vysce sla spat radsi treba v 10 a vstavala ve 3, abych si rano dodelala ukoly a protokoly, protoze se mi to proste delalo lip 😀

a od ditete su vyhraneny ranni ptace, takze i na stredni sem jezdila treba o hodinu driv, protoze… jestli si ctu doma nebo ve skole ak tomu jedu prazdnym mhd… :D:D

a s vekem se to … rekneme nelepsi 😀

Ty mas hrozne podobnej typ vlasu jako ja… ultra jemny a to ja je mam ted uz dlouhy docela proti tobe :D:D takze… proste to nejde, ze jo 😀

Thielli
    Ja si taky myju vlasy pred vyletem, pokud to tak vyjde… meju si je 2x tydne, a pokud to vyjde zrovna pred vylet :D:D ale zas ja mam hodne citlivou kuzi a pak uz zacina svedivka a to neni prijemny, zatimco o vzdhled jako takovy mi moc nejde, ze do prace mam 3dny stary myty ale navylet treba cerstve i kdyz na to dam cepicu 😀

a driv sem si myla denne takze pred kazdym vyletem 😀 nez se mi to zmenou samponu podarilo trochu odbourat

tak drzim palce, at to neni nic hroznyho a stacilo by neco protizanetlivyho, zpevnit nebo tak.