Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Thielli

Mileno,
    ty si myješ vlasy PŘED výletem? 😱 ty se jako nepotíš, neprodíráš houštím a tak všelijak podobně?
    Já je tedy až po. A když se na to ráno nedá koukat, tak v zimě to jistí čepice a v létě šátek. Ale s čubama jezdíme jen autem a autu je to jedno, co v něm sedí 😀
    Teď mi vlastně došlo, že ty máš asi trochu jiné výlety, to pak dává smysl.
    Milena: ráno se umyje, nalíčí se, vezme si nažehlené elegantní sportovní pumpky, vypulírované boty, slušivý anorak, sluneční brýle, svačinku, případně deštník… a jde se hezky po upravených cestách v přírodě, nebo na hrad, na zámek…
    Thielli: ráno si nacpe pamlskovník, vezme si na sebe oblácené hadry, okopané boty, navěsí na sebe vodítka krátká, dlouhá, píšťalku, do šátku zaváže to něco, co jí trčí na hlavě, na psy přicvakne obojky a podle mapy vyrazí někam, kde nejdou asfaltky, ideálně ani značené turistické cesty, na místě pak často zjistí, že tam nejsou vůbec žádné cesty…
    Po návratu vypustí půl bojleru na pudle a druhou na sebe.

čajíku,
    doktor bude zítra. Ale plánuji, že mu ve dveřích řeknu, že už je všechno dobrý, hlavně, aby po mně zase nechtěl kalhoty dolu…
    Prostě musím pomalu a opatrně s pohybem a hlavně ubírat na váze. Což je po přechodu úplná legrace, něco zhubnout 🙈🤨