Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
Mayo,
můj stroj hučí. Když to jede na odpor vzduchu a uvnitř jsou lopatky, které natáčejí směr a vytváří odpor, prostě hučí. Ale míň než vysavač… takže to není nic, co by mělo formovat sousedy k petici, pokud Petrs nezamýšlí veslovat celou noc.
Mě sestra (mnohaletá závodní veslařka) řekla před těmi asi tak 15 lety, když jsem se rozhodovala, ať se plácnu přes kapsu a koupim si Concept. Protože je to držák, který má minimum elektroniky a většinou je to mechanika. Takže opravitelná. Tenkrát ale nebyly všechny ty napodobeniny Conceptu, kterými dnes hýří trh a obtáhl ho dokonce i Lidl. Sestra sama si nedávno ten Lidl koupila, když ze mě nevyloudila ten můj ze skříně a ten, co měli doma, si odvezl bývalý manžel. Řekla, že ta kvalita není až taková, ale poměr cena/výkon je jednoznačná. Lidl jí stál polovinu a o polovinu oproti originálu horší není.
Jestli se to toho Petrs obuje, pak by si také neměla pořizovat nějaký cenový low-end, protože ona tu svou lásku jednou uštve k smrti. Tak ať jí ten stroj žije víc než jeden rok…