Fóra › Ostatní › Kecací předjaří 2025 › Odpověď na: Kecací předjaří 2025
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Včéra bylo zase krásně, helejte
zbytek fotek si nechám do článku. Ale bylo úžasně. Ráno taky. Dole mínus patnáct, ziminka je, ziminka. Cestou od tramvaje jsem zase běžela, plícím se teda ta ledárna nepozdávala.
Jdu si vařit kafe
Maya
jsem Ti zapomněla poděkovat za upozornění na tu novohradskou knížku, ale já… jááá ji máám, od Sokolního Jéžiška jsem ji dostala. Mám ji na stolku. S tydlevízí já neporadim, páč jsme prostě koupili něco. A ted netušila jsem, že jsou televize, co vysílají reklamu i jako vypnutý. To snad nejde, ne? když to vycutnu ze zásuvky?
černej čaj
joj, Karlos se bude mít, bude mít blemcací podložku – třeba ho to trochu zbrzdí v tom jeho žracím zlozvyku?? No nejspíš asi ne, už to má dlouho. Ale bavit se bude dobře, to je jasný. Dneska se chystám dát blemcání těm dvěma poděsům. Včera jsme hráli vybíjenou 😀 😀 Zelnou 😀
Fifinooooooooooo, Fifinooooooooo, co to slyšim, co to slyšim! Pepino se vylupuje? Pučmeloun jeden pruhatej? To je mocinky moc dobrá zpráva – skorem jako Tvoje záda. Užívejte tedy dále klidového režimu, ať se to v makovici srovná Pepinu.
Jo Tali taky klidovej režim pomáhla. Jenže ona jak je energeťák, tak to nikdy na dlouho nebylo 😀
Thielli
nejdražší moje úsilí
škoda, že neumim malovat natolik, abych Tvé úsili zvěčnila 😀 😀 ,