Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Kuskus

Kimi
    nejsi sama komu se nedaří. Mám v kuchyni škodílka, nějakého plivníka či poltrgeista, co furt shazuje, nebo schovává věci a rozbíjí skleničky, připaluje nejen jídlo, ale dloubne do mne zrovna v okamžiku když chci podlít maso v troubě, ztratím balanc a rázem je na ruce vypálený cejch od pekáčku. Občas na něj řvu ať táhne škodit jinam, občas si ho udobřuju a nechávám přes noc na lince mlíko a sušenky /to mám z těch přiblblých filmů o Santovi/ noo, ale pravděpodobně jsem jen stará a nešikovná. 🙂
    Tuhle mi zase plivník /úlevné svést to na jiného/ rozbil můj oblíbený hrneček. Hodila jsem střepy do koše, ale protrhl se sáček a tak jsem musela jít odpadky vynést i s košem. Ještě ani neoschla slza uroněná za památeční hrneček, otevřu dveře a vidím, někdo mi ukrad rohožku !!! Smutná z lidí jdu vysypat to smetí. V jedné ruce berli a koš, druhou se snažím odklopit zašprajclé víko kontejneru. Kbelík z plastu mi spadl na beton a v rohu díra jako kráva…. domů jsem se vracela už bez něj.
    Říkám si tak a stačilo. Jenže! Druhý den to byla zlomená kovová nožička od drahých brýlí, neopravitelné. Ten kretén ji určo nalomil. Plivník také otočil na poličce krabičku s malou mechanickou váhou. Jako vždy jsem ji vytáhla s tím, že otvor mám v dlani. Prd. Byl na druhé straně, váha vylítla a rozbila se. Malé věci. Jenže!
    Od soboty se musím dívat na zalátanou televizi. Mám ji teprvá šestým rokem! a na monitoru se udělala světlá skvrna veliká asi jako dvacetikačka. Musela jsem ji přelepit modrou malířskou páskou /cca 4×4 cm/, světlo bylo totiž tak intenzivní, že se na telku nedalo dívat. Tahle vada se prý neopravuje, skvrna se bude zvětšovat a obrazovka půjde do kopru. Jen mám strach, aby to nebouchlo, nebo nevyhořelo. Ach jo.
    Jenže. Při pomyšlení o co hůř jsou na tom jiní lidé, ty moje „strasti“ jsou jen žabomyší problémy. Pravda, zdravíčko by mohlo být kapku lepší, ale zatím su soběstačná. Klepu na dřevo.
    Na mysli mi vytanul vtip jak chlápek v obdobné situaci křičí do nebe …za co, panebože, za co?!! rozhrnou se mraky a Bůh odpoví… no co, sereš mě. 🙂 🙂
    Kimi, nevěš hlavu, všechno je jak má být.