Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

cernej caj

Maya
    tak to je pech, tak se hoj a dej pozor, at si pristi tyden nespalis ruku o kamna, nebo tak 😀

Denny
    krasne u vas je, doufam, ze sis uzila oslavicku:)

Ja vcera na vylete, na vysocine, tak snehu bylo tak akorat, jit se jeste dalo, vetsinou bylo tak 2-5cm snehu na cestach.

Chteli sme se jet podivat na auto k novymu mestu ale pan mu chvili potom, co muz pro me prijel a volal s uresnenim v kolik prijedeme, ze auto vcera prodal :D:D a pak sme se jeli podivat na jiny do brna, kde se stalo, ze prerpokladany majitel byl dalsi zajemce a doslo k nejakymu sumu, kdy ten druhym to majitel slibil driv a sesli jsme se tam zaraz 😀 ale ja si hlavne potrebovala jen vyzkouset nohu, aby to muz mohl kdyztak koupit beze me, takze sme se nijak nedohadovali, uklidnili ty druhe, ze to ani nepotrebujem kupovat, ze si jen na minutku sednu a sme pryc 😀

jeli to koupit dcerce s cerstvym ridicakem a prej uz tyden nespi, jak se na to tesi :D:D

No a vtipny bylo, ze sme prijeli lupem bez klimatizace, co zere jak oktavka a pritom je polovicni a chlapik byl nejakej servisak, co to prodaval a stalo mu tam zaparkovany uplne stejny lupo jak mame my s tim samym motorem:D:D tak rikal, jestli mu to nechceme prodat, ze ma stejny a je to nejvetsi jeho mazlik, kdyz evidentne koukame po jinym, a muz, ze mu nikde nechtej spravit klimu na to, ze by si to jinak asi jeste chvili nechal… a chlap, ze si tu klimu spravil… a muz „ale ono je na ni „neco konkretniho““ a chlkap „to sem mel taky“, muz „to nejde ani tohle“, a chlap „to sem mel taky“ :D:D takze by nam asi spravil klimu, do cehoz se kde se muz ptal nechtel nikdo poustet… a ja rikam „muz cetl, ze nektery zerou i 3 litry, tak to nase takovy bohuzel neni“ a chlap „to moje taky zralo 4,5 a uz jezdim za 3,5“ a muz „a mohl byste to opravit i na tom nasem“ ?:D:D

uz se divame spis po necem drazsim, ze vybrakujeme usporty a vememe neco i za 40k, kdyz by to zralo nejak slusne kolem 1,50kc/l a melo tu funkcni klimu :D:D ale tak je nakonec mozny, ze kdyby umel spravit to lupo… tak to by bylo super 🙂 a do dubna nas ta klima netrapi, ze… 😀