Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Jsem fčéra jela nakoupiti a v lese najednou taková prda! Zvuk jak když kovová kulička narazí do skla. Tak bylo jasný, že něco je blbě. Na autě jsem ale nenašla vůbec nic. Šlo to ze strany od řidiče. Hm tak asi něco spadlo na střechu, do místa kam prcek jako já nevidí. Musím říct Brtnikovi.
    Jedu zpátky a najednou mi přes obrazovku vyskočil velkej trojúhelník oranžovej a nějaký psaní. Nestihla jsem to přečíst a zmizlo to. Už vím, že oranžová je špatně, ale nejni nejhůř. Tak jsem zastavila bokem v lese, , zastavila jsem nastartovala ešivá se to vobjeví- vobjevilo. Špatnej tlak v pjoumatikách – volám Brtnika, co je v lese-jen v jiným 😀 (ešče, že ty muže máme!) . Dobrý, možu jet, vofafrně jsem dojela. Obhlídli jsme auto, kolo, šécko v cajku. A ráno jedem do prasé, já spokojená, že jsem vstala dřív, než dřív, máme čas……. tak nemáme. Museli jsme se vracet domů, protože pjoumatika co? Pjoumatika kapůt. Takový hezký ráno 😀 😀 . Ale vono bylo hezký, to zase jo. A zachránila nás bílá – kupodivu dokázala hned nastartovat – a to už stojí hodně dlouho, aji bencýna jsme tam měli. No, tak dneska nebude Brtnik chudera vomítat, ale měnit pjoumatiku.