Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025 Odpověď na: Kecací předjaří 2025

Petrs01

až se koleno utrhne

Koleno se mi pokazilo v roce 2006, kdy to ortoped „vyřešil“ tím, že mi zakázal treky a pohrozil, že jako teď sice operaci odmítám, ale do roka a do dne se na sále stejně sejdeme. Já s bídou odbelhala venčení, ovšem jako nechat se řezat, to né – a kdyby, tak jako co s Bardou? Já byla sama. No, tak jsem to rozchodila… A pak znovu 2017, to se tam opravdu něco urvalo – sem si tak vesele metala v lese hvězdy a najednou sem nebyla hvězda, ale létavice, na zem upadlá, s kolenem utrženým. Sama v lese, se psem, bez mobilu,… vůbec nechápu jak jsem se doplazila domů. Pro klacíček jsme jeli ještě ten den. Následná dovolená byla po Jindřichohradecké dráze, Peťan čuměl po nádražích a já šetřila nohu a ťapali jsme jenom maličko. A pak jsem to taky rozchodila. S klacíčkem proskákat 35 km, když na tu bolavou nohu se v podstatě nemůžeš postavit… JDE. Jo, na ty dlouhé procházky nosím klacíček furt, vono to těm kolenům uleví.
    Vono teda asi záleží co sis urvala, ale já po tom prvním expertovi už jaksi k ortopedovi nee, takže vůbec netuším co se mi tam vlastně urvalo.