Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Fifi

hoj pani, zrovna včera jsem si říkala, žes tu dlouho nebyla a že Ti musim brnknout – a vida tele-tele-telepatie. A stejně Ti cinknu.

Tak si ulevuju, ze Netvor se tvori do slusnyho tvora, obcas i vnimne a umi se i mazlit.
    hu-ra – píšu to hrozně potichu, abych to nezakřikla.
    s tou zahradou – co se pozeptat u koňáků, co používají v zatěžovaných místech? Koberec máme na chalupdě po plotem – takový ten zátěžák – a za těch pár desítek let nic nezplesnivělo. Aji mech na tom roste. Jen se to někde po čase
    „rozpadlo“

Ale nekomu jinymu to „vypsat se“ a vyprat domaci pradlo pomuze. Ulevi si v tu chvili jen tim, ze to sem napise.
    no ano, ale pak musím počítat s nějakou reakcí. Napíšu-li že Brtnik mě něčím vytočil a je to ……. nevim co, je očekávatelné, že mi to pravděpodobně někdo odsouhlasí, protože to za á bude vidět stejně jako já a bude mě chtít podpořit a nebo na píše mně, že já to vidím špatně. Prostě „jdu s kůží na trh“ . Rozhodně se já osobně nebudu divit, když mi někdo napíše, jo, máš pravdu je to kretýno. Chová se hrozně. Protože jsem to napsala – asi si to myslím? Asi si za tím stojím? Mám v tomhle vnímání stejně jako chlapi. No a nebo se nesvěřím, protože si to radši schroustám sama a nevětrám to do luftu.

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 2 týdny uživatelem PetraK.