Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
Zdravicko vespolek, ja byla ted jen spis mlcici, bo jsem nechtela fnukat. Ale dneska fyziotyran mi hrb aspon uvolnil, ve ct repete a porovna aj plotnu a obratle.
Mirko
jo-krev mám v pořádku,mám napsaný kapky,tak si musím vyzvednout recept,koncem týdne se uvidí….dle toho jak zaberou na operaci se mi nechce….
Drzim moc palce, at zaberou kapky. Komu by se pod kudlu chtelo, snad se sutr uvolni, rozplizne, nebo jaky jsou moznosti? Si pri zlucniku vybavim dycky tu scenu z Básníků, jak rika mladej Safranek mamince, ze takhle uz to nejde. 🙂 Tak at tobe to jde bez kuchani nejak idealne.
Thielli
Jaká je správná reakce?
Tu je psany slovo, takze reakce muze vyznit mnohdy jinak, nez pisatel myslel, clovek ctouci si to subjektivne zabarvi a prebere jinak. Navic se tu tak nejak zname roky, nekdo pise opakovane neco, nekdo zase neco jinyho. Neco se opakuje, neco ne, se to tu obcas na necem stekne, ale neni moc co resit, analyzovat, si myslim? Bo si tu porad pisem a mame se tu rady. To jen myslim v ramci spravny reakce, ze bat se napsat tady nekomu neco, abych se citu nedotkla, to nenene, to si pak obhajim klidne po mobilu nejaky nedorozumeni.
ale nemůžu sem psát, co se mi stalo, když mi bylo osmnáct a co mi to způsobilo na celý život. A nemůžu tady prát své domácí prádlo.
Ty treba ne. Ale nekomu jinymu to „vypsat se“ a vyprat domaci pradlo pomuze. Ulevi si v tu chvili jen tim, ze to sem napise.
Tak si ulevuju, ze Netvor se tvori do slusnyho tvora, obcas i vnimne a umi se i mazlit. Akorat na zahrade je teda tankodrom, resim, jak to vymyslet. Ulicni plot, kde lita a dela jak magor. Zatezovy naky koberce? Dlazba vubec, by si na tom urval drapy, neco mekkyho, co bude idealne poustet vodu pod sebe. A zaroven tezkyho, bo on svym vzuuuuuum a vzummmmm z jedny strany na druhou vytrha i letity drny.