Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
PetraK
Jenze… jak pise thielli, nedivame se vsechny na svet stejnyma ocima a kdyz se zacne pranyrovanim neciho partnera, kdyz se ani nevi podprobnosti (a nekolikrat sem opakovala, ze ten na druhym konci muze sanitku neposlat, tedy ke zneuzivaji by nemelo dochazet i proto, ze je zodpovednost toho na telefonu to vyhodnotit).
A zrovna martina si proste berete na pranyr snad za vsechno, co dela, tak sem to vnimala ocima mirky, ze by to ona mohla vnimat i ona vuci sobe. A myslim, ze si nezaslouzi pridavat byt domnele starosti a vycitky, protoze nekdo neco nejak mysli a chape.
Cimz uz se k tomu vyjadrovat taky nebudu, ale… vnimala sem, ze musim.reagovat jak jsem reagovala.
Thielli
To je super napad, a asi ses prave prihlasila k tomu, ze je to tak trochu tve tematko;)
Maya
Tak vybrat vic knizek nemuze byt tak tezky:D
Ja si leyos nesmim koupit zadnou a jen cist ty tuny, co mi tu zavazi:D
A to sem zvladla poslat krabici od bot do knihankova minuly tyden s knihama a nejakyma drobnostma.
A taky sem udelala revizi bot… loni sem oddelala troje v ruznym stavu rozchzwnosti, letos planuju jeste asi 2-3 pary odprasknout tez… (dvoje rozchozeny a jedny novy)
Takze sem si ze spanelska objednala dvoje do zasoby za cenu skoro o 1500 nizsi nez u nas na par.
Testovala jsem ruzne modely alter, abych si udelalq obrazek o tech, co se nedaji na vandry a zvladnou jen male vylety (uzsi strih, tvrdsi) a uz sem vyselektovala z jich jediny model, ktery budu kupovat.
Tim se konecne ze dvoubrozchozenych kusu (kdyz musim/jee papucky) snad defibitvne stane chozeni pouze v papuckach:)