Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
ja si myslim, ze mirce urcite nepomuze a naopak pritezuje, kdyz ona resi stresovou situaci, ktera ji urcite nejak vydesila a vysresovala a mela o martina strach, aby se tady dozvedela, ze si jezdi martin zadarmo sanitkou, ze mu to maj pekne osolit a ze ji urcite nepotreboval a jen zbytecne zabiral misto jinejm….
ja myslim, ze mirka moc dobre vi, co ma doma za partnera a neprekvapuje ji, ze nedrzi dietu i napric slozite diagnoze a tak, ale myslim, ze kdyz nektera z nas napise, ze jejiho partnera odvezla sanitka, tak ceka i nejakou podporu pro jeji osobu a tady se ji rozhodne vubec nijak nedostala, i kdyz sem se snazila ukazat i jinou stranku, ktera by vas mozna nakopla k tomu to tak neresit a nehrotit, protoze proste situace nejak vypadala a mohla se pak proste po lekarskem osetreni ukazat mene akutni…
myslim, ze tohle si proste mirka nezaslouzi v tehle situaci, kdyz z toho je urcite rozhozena, takhle verejne ji pranyrovat za to ze zavolala martinovi sanitku, coz ja jednoznacne schvaluju a je dobre, ze to udelala.
MirkaD
Mirko, ctes? neudelalas proste nic spatne, udelalas co je spravny, kdyz mas strach o svyho partnera. at si o tom mysli kdo chce, co chce.