Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

PetraK

černej čaj
    myslím,že se pořád v tom vysvětlování míjíme. Natrženej sval v pátek odpoledne,nebo třeba já nevím, utržený křížový vaz v koleni, ať jsem nekonkrétní, jistě není život ohrožující stav, ale toho ošetření je zapotřebí – stejně jako s tou zlomeninou. A čekat do pondělí nelze. Oproti tomu moje máma, nebo já se zádama, nebo Maya se zádama – tam to je něco jiného a člověk to může prostě kolikrát zvládnout a proto počká. Někdy to zvládnout prostě nelze.

Ad Martin – vycházela jsem z dostupných informací – nejen teď, ale i z těch dřívějších – tedy pacient, který nerespektuje se svou diagnózou a poskytnutou bio drahou léčbou, pokyny lékařů , pacient který má poměrně často nějaké ty neschopenky, kdy se ale obratem uzdraví, nebo sedí na terase a pije pivo…… a teď frčí sanitkou a druhý den jde s nákupem, bylo tam prostě napsáno s nákupem. Dobře rohlíky, nicméně, když mě ty záda opravdu vzaly, tak poslední na co bych měla náladu je, cárat někde po krámu byť i pro blbý sirky, který strčím do kapsy. Tyhle příhody který on pořádá a které mu nelze jaksi věřit, jsou přesně ten důvod, proč je na tom Mirka teď tak, jak je. Její zdravotní stav vychází bohužel z toho, jaký nervy z toho všeho má. Proto mě to zvedá ze židle. Protože je mi jí líto.
    Nicméně už to za sebe ukončím, protože to stejně nevyřešíme.