Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
PetraK
ja bych taky urcite vydrzela skakat na jedny noze o 3 dny dyl… porad sem mela druhou, takze to taky akutni nebylo. takze ja vlastne to misto blokovala uplne zbytecne, protoze se s tou bolesti dalo v pohode jeste do pondeli vydrzet… nebyla sem v ohrozeni, jak ty pises. Takze na pohotovost muzes jit jen, kdyz ses v akutnim ohrozeni? natrzenej sval me urcite na zivote nijak neohrozoval a nejhorsi co by se stalo, ze by se uplne pretrhnul a nebyl jen natrzenej… tak by to proste jen bolelo vic a dyl… misto tydnu by to byly mesice, ale zivot by to neohrozovalo ani tak.
jakoze ja myslela, ze pohotovost je od toho, kdyz uz tvuj doktor neordinuje a neni to nejaka bezna kontrola, predepsani leku atd, ale nejaky stav, ktery vyhodnotis jako vhodny k reseni, nevedela sem, ze tam muzes jit jen, kdyz to vypada ze nedozijes druhyho dne… a mozna, ze proto tam ty lidi chodi zbytecne, protoze taky nevi, ze tam nemaji chodit, pokud nejsou v bezprostrednim ohrozeni zivota…
jakoze… nikdo nikdy ti to nerekne, kdy se chodi na pohotovost, jen vzdy slysis „jezis, to zni desne, skoc si s tim na pohotovost“ takze lidi vlastne obecne ziskavaji znalosti o tom, kdy jit a nejit z historek a doporuceni okoli, ale neni to nic, co by jim kdy nekdo nejak rekl. ucilo se ve skole, viselo na dverich pohotovosti… atd.
Zlatka
mirka bydli v bucovicich, ale boskovice taky mame na jizni morave 😀