Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

PetraK

Pro mě jsou prostě tyhle věci určené k záchraně života a ne aby si z toho někdo dělal holubník. Tak to prostě mám. A pro mě holubník prostě je, že si nechám zavolat sanitku a pak jdu domů s nákupem. Pro mě je to mrhání zdravotnictvím. Jsme tu zpovykaný a pak se divíme, když jsou zdravotníci přetažený. (jistě není to jen kvůli tomu)
    Taky nechápu, že se zrušil poplatek za pohotovost. Byla to symbolická částka a aspoň trochu elimimovala ty, kteří si tam zaskočí, protože se jim nechce jinde čekat. Ne jsem v tomhle prostě opravdu přísná. On by si to Martin třeba v Anglii setsakra rozmyslel, jestli tohle udělat – volat si a pak si štrádovat s nákupem. Jen proto, že to ty lidi nic nestojí, tak tím mrhají. Stejnej princip jako s vodou – šak to mám na dosah, zadarmo a všude kolem.

edit – když mě ten krk vypnul, taky jsem jela k doktorovi až ráno. přečkala jsem to v sedě s práškama. a to je jinak nežeru, proto mi to zabralo a nebyl to tentokrát můj milovanej acylpoš, byly to opravdu drogy.

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 2 týdny uživatelem PetraK.