Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

cernej caj

PetraK
    A jak se jako chces najist? Kdyz ses dle lekare schopna chodit do prace tak proc bys musela byt tyden hlady?

Pokud ti lekar neda zadnybomezeji tak udelanim neceho beznyho (nemluvim tu o cviceni ale napr..zajisteni jidla) mi neprijde nic tak udesnyho na co by se muselo poukazovat, ze cloek neski delat… jinak by snad doktor zakazal nosit nakipy a tak, kdyby mel.dojem ze to vadi… kdyz muze zakazat po operaci bricha napr. Cviceni (jakoze cloveku dojde ze by nemel cvicit ale neodhadne cas a doktor da treba 2 mesice) tak by mel proste i rict, co a jak dlouho se nema a pokud to nerekne, tak pak neni duvod to nedelat

Ja taky chtela byt idealne v klidu a lezet protoze nosit hlavu desne bolelo ale kdyz s tim 8h sedis v praci a hodinu stojis v mhd tak kdyz u toho mas tu tasku s nakupem, tak ti to fakt nijak uz neprihorsuje…

Maya
    Asi su rada ze kdyz sem loji 2x onldelal a lezela par minut v bezvedoni, ze mi ji ti borci volali ale nakonec sem se probrala a neposlali mi ji, pac presstava, ze bych musela calovat velky prachy jen proto, ze sem an apr minut ztratila vedoni ale na hospitlaizaci to nebylo, to by me fajt nasralo a radsi bych tam lezela v bezvedomi 3 dny nez platit nejaky velky penize za to, ze nekdo vyhodnotil muj stav na zachranku mylne…

Bych rekla,ze je dobre, ze se lidi neboji pod hrozbou velkych nakladu golat sanitku pac to casto proste zbytecny neni a nacic kdyz tu sanitku volas, tak reknes jakej je problem a oni muzou vyjezd neucinit.

Jakoze fakt nejezdi na kazdy zavolani, ale napred serie otazek a pak vyhodnoceni… a pokud to zachranar vyhodnoti tak proste nevidim problem.