Odpověď na: Dvě pudle II

Fóra Ostatní Dvě pudle II Odpověď na: Dvě pudle II

PetraK

Hmmm, tak mi to zmizlo Thielli,

psala jsem, že tohle přesně nesnáším:

la, protože tam už byli lidé, kteří prostě svého psa pustili a „lítej si“. Že pes už byl příliš drsný na jiného, ignorovali,

a že mi to zkazilo poslední velkou akci kdysi – od tý doby jsem nikde takhle nebyla, protože nehodlám řešit cizího psího puberťáka v chatce, kde Ešátor poslušně leží a on ho tam chodí s prominutím „vysírat“ a majitelé netuší, kde psa mají a jako jediný svýho boxerskýho miláčka nechávají volně loženýho lítat areálem. Že se mi nechce dívat, jak majitel basenžiho nechává tohoto volně lítat na flexině jak draka, až tento vlítne do nejhodnějšího psa v celé sestavě, mírnýho kavalírka naší vetku, že… že…. no a protože jsem pak už nemilosrdně prudná, tak si tyhle velkoakce už nechávám ujít – resp. mě nemrzí, že nemám čas a příležitost, protože to prostě pro mě osobně není. Já jsem si už kdysi dávno došla k vzorci, který teď propagujou – socializace s výhradou – tak si tomu říkám já. Nesnáším ty plácky, kde to lítá bez dozoru, psi se valchujou a je to jen o křísnutí, kdy z toho je rvačka nebo nepříjemnost pro toho, kdo je měkkčí v povaze.

Psala jsem, že:

svého bratra, který si pořídil psa podle svého „uvážení“ a časem na něj nějak nebyl čas. Je to stařičká hluchá fenka,

bratra máčet 14 dní každý den v ledové vodě a sestře udělit řád za vlídné kynologické srdce.

A už jsem nenapsala, než to zmizelo, že jsem pevně doufala, že i Tobě ten pohled na ty dvě tam, udělá trochu dobře na duši. Asi jsem moc rychlá, jako vždycky.

P-.s. si to radši zkopíruju před odesláním, abych to nemusela psát potřetí 😀