Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
tak Martin stejně bude používat kartu,peněženku,ale,že prostě nebude muset chodit kvůli každé blbosti do bankomatu-třeba hned zjistí zůstatek na účtu a tak…
oslava-oslava je prostě debilně udělaná-jako skloubit kamarídy s rodinou-mám pozvaná není-třeba ju pak asi-pozvou dom na oběd…
ale,je prostě hloupost skloubit kamarády+rodin…
i naši,kteří nikdy nic neslavily,tak slavily 50 a slavily to s rodinou a kamarády zvlášt…,
já bych nepozvala kamarádky a rodinu..
jo tihle kamarádi znají bráchy,ale třeba Martin je nezná-nebo jednoho 2 jo,taky se mu tam nechce…
prostě se mě nechce mezi lidi,ze kterých budu znát jen švagrovou…
je to pro mě jak jít na svatbu,kde znáš jen ženicha a nevěstu a xxx hodin se tam hrozně nudíš-zažila jsem-otrava jak svina…..:-(
+pochopitelně,to,že si tam vlastně nic nebudu moct dát..
přece jen na oslavě se těším i na to,že si dám něco dobrýho….
ty výčitky-já tím,že ze psy trávím 95 procent volnýho času,tak
mám jsem dumala,že vlastně když půjdu za Dárečkem,tak je ošidím o čas,kdy by mohly být se mnou….
i když oni tam být můžou..
ale,hlídáš psy,koně,odháníš od nich selátka,kozičky….
to by šlo třeba,když bude teplo,koníci budou ve velké ohrdě,a já si tam pudu Dárka učesat,a nepudu ven…..
takže jsem si musela zdůvodnit-že to dělám pro sebe pro svý psychický a fyzcský zdraví-pochopitelně,nebudu tam nějak mega často,budu ráda,když se tam dostanu párkrát za měsíc….
ale,já su tak praštěná,že i když jsem prostě jela někam na koně-tak mě bylo líto,že je obírám o čas,když by mohly se mnou být venku-tím,že jsem venku s jiným zvířetem….su prostě blbá no…..
jinak,když jdu s každým zvlášt tak chvilku s tím,a chcilku s tím-to by to Žeryk doma zboural…
a Dafi chodí zvlášt,když jdem s basendžíkem,a to jde na krátkou cvičící vycházku-a to fakt miluje!!
a když vidí,že vzadu se už blíží basendžík-tak valí dom,a je veleráda že nemusí jít-já jen vyměním psa a vodítko a jdu hned ven…
je blbý,když odjíždím do BK a Žeryk je doma….-že si neužike vycházky/výlety..
ale to nejde,zase tam nemůžu mít 2 psy+cestovaání s nimi by bylo moc náročný+on blije v autech a busech,takže ani to nejde kvůli tomu
ale jo správně bych měla vzít jednou Dafi,jednou Žeryka,at je to spravedlivý….
a jako,jít ven s jedním,a sledovat,jak chce ten druhej…v tom je obesně blbý mít 2 psy..
třeba,když jsem šla xxx krát týdně s Betty a Max čučel a nechtěl jít,to bylo v pohodě,ale když jdu se svýma a oba se cpou že chcou jít taky,a já fakt nemám čas se po silnici motat ze 4 psama-jdu za 5 minut do práce,a je to takový to venčení-vyčurat/vykakat a dom..tak to je taky naprd…