Fóra › Ostatní › Kimin gauč › Odpověď na: Kimin gauč
Kimi-no s tím stříháním-záleží na tobě-to je jasný:-D
takže znova-asi záleží jakou má strukturu srsti…
jasně,záleží to na tobě-ale třeba příklad-Žeryk má jorkšíří dlouhou tenkou srst-co nelíná,jakože vůbec chlupy,ale jdyž byl u tatky tak byl tááák zacuchanej-tím,že tatka česal lehce hřbet-že když jsem ho u tatky česala-to byl ještě jeho-tak scény jak z hororu,byl nepříčetnej a já taky
tak z toho důvodu ho 3 krát za rok ostříhám a mezitím češu i když je mega nakrátko-tím kartáčem štětinovým-to miluje-a u něj,co nemusí manipulaci,je třeba dělat něco co miluje-takže češu-spíš masíruju kartáčem,pak furminátorem,
pak teda hřebínkem drátěným kartáčem a na závěr vždy ten kartáč štětinový-na udobření-dělám si prču-prostě to hezký nakonec..
a jinak jak už jsem psala,doku nesnesl strojek na hlavě,a nebo dkud jsem ho neměla…tak jsem šmikala nůžkama na papír -nabrat chlupy a šmiknout a tak postupně..
jestli tvé Bettynce nevadí česání a není?moc cuchací,možná?bych nešmikala…nebo jen zkracovala…
polětářky dělán asi každých 14 dní ono jim to v tom pak i klouže na linu/kachličkách i trávě-to si pamatuju z časáku i frisbí závodech,že když nemají vyšmikanou srst tak jim to může klouzat….
a fajn,že vzala kamarádka na větší vycházku Bettynku….
já už jsem se domlouvala s Martinem,že budu chodit občas s Dárečkem kousek na vodítku a on může jít se mnou a ze psama,když nebude Eliška moc…