Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

PetraK

černej čaj

ano, ano, to stulení se je důležitý, moc. Mít to rameno, kde se můžu vybrečet, to je neoddiskutovatelný. Protože ono je něco jinýho brečet zoufalstvím a bolestí sám a něco jinýho, mít tu možnost u toho někoho mít. Ale pozor – ono i to brečení o samotě, kdy můžu nějak víc dát průchod tomu zoufalství a bolesti je hodně důležitý. Aspoň teda já to tak vnímám, že je to jiná intenzita, že když je člověk sám, může to nějak víc pustit ven?? Nevím. ale z mého pohledu je i tohle důležitý.

No a proto jsem moc ráda, za tuhleten rezatej pelíšek, kterej jsi vytvořila a kde je- myslím – dobře. Že když se nejde stulit teď a tady u někoho reálně, tak… i když na dálku, tak to jde, že člověk není zcela sám .. A v tomhle jsou zase plus ty pitomý telefony, že když člověk cítí tíhu a je momentálně sám, může k někomu „příjít“ aspoň tímhle způsobem, na dálku, že na to není sám. A je dobrý na to pamatovat, že je moc dobře po tom elektronickým spojovadle sáhnout a v takový moment se propojit.

le uplne sem se zatetelila jak si o nicem nevedela vlastne tenkrat:D
    .
    😀 😀 seš hroznej piklil. Geniální. A…….pamatuješ si ty pocity, cos měla? Určitě to byla směs těšení se a taky trochu obava z toho, zda to neděláš zbytečně, protože já jsem jelito? že jo? Hele a já si moc pamatuju, jak jsem byla nadšená, když jsem viděla tu úvodní stránku!! Jak to do sebe zapadlo. Dokázalas něco k čemu mě celosvětově známý pan chvd tlačil léta a já mu říkala, že nikdy nic takovýho já mít nebudu 😀 😀 a mááám, a máám, a jsem za tom moc vděčná a ščastná a………../a! kuwa, teď mi to došlo – já zas na to zapomněla to poslat tomu kamarádovi!! Prosím Tě hned po výplatě, páč teď Brtnik bral nula-nula prd a my museli utáhnout šrouby/.
    No ale jsem za to moc ščastná taky proto, že to chytlo úplně ešče další nadstavbu v tom lidským rozměru a to je hrozně krásný . A myslím a teď bez patosu, že jsme fšicí rádi, že Tě máme, známe.