Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Sem fčéra si povenčila pěkně! Hráli jsme si jako malý harantí! A pak jsem uďála slepičí políftku nejen pro duši, uvařila nám véču, upíkla šnečky z listovýho těsta a připravila si na čočkovou políftku čočku, zatopila v peci, rožnula svíčky , hrála s ohařima chvíli fočus a pak vegetovala na gauči. Krásně bylo.

Mirka D.

Hele ale to není nějaká moje zásluha, tak to prostě je, to není věc, kterou já sama ovlivním, to se děje :-), a navíc v tom asi hrálo hodně velkou roli to, že já umím bojovat za ostatní – a byly tam s námi mnohem mladší děti – prvňáci a tak a tetkon tam takovejdle debil. Tak jsem začla řvát, nadávat mu, vysmívat se mu a no jel jak ten cukrář. Vůbec nevím nic jinýho, než jak lomcoval za jízdy těma prostředníma dveřma – heh, dneska by si za jízdy nevystoupil a myslím, že měl dost nahnáno. Páč sice tam dospělí nebyli, ale bylo nás tam povíceru a kdyby se ostatní ke mně přidali… .nemohl vědět, že jo.

Já zase nemůžu takovýhle knížky, jako tu probíráte, vůbec číst, to by mě úplně zdevastovalo, a hlavně neuměla bych si z toho vzít to , o čem píše Thielli a co je hodně důležitý.

Já bohužel mám to nastavení, že mám tendenci soudit rychle. A to je hodně špatně, moc dobře o tom vím,snažím se…. heh, ale Sokol by mohla vyprávět, co já jsem za idiota, jak rychle si dělám názory, když jsme se spolu o něčem bavily, něco probíraly. Až díky ní jsem si tohle uvědomila, do tý doby nic. Ale Sokol je velmi přemýšlivý člověk, s velkou dávkou tolerance a nadhledu a proto říkám, kdybych byla z poloviny jako ona, budu ščastlivá.

A jen takovej můj vnitřní poznatek – ono vlastně člověk stejně asi je na všechno sám. ?????? I když má kolem sebe spoustu milujících lidí a podpory, lásky, oporu. To, co v něm probíhá, bolest, smutek, stejně, stejně to musí zpracovat sám. To za nás nikdo neudělá, protože to nejde. Je úlevný moct se někomu stočit do klína a plakat, nebo jen tak tiše být, nic neříkat, ale…….. potom? To gró, tu podstatu musíme nést a zpracovat my sami. S tím nám nemůže nikdo, i kdyby stokrát chtěl, pomoci. Není to tak?

Ale to čajdo neznamená, žes na to sama! My tu sme – vidíš nás? 🙂 A jsme tu vždycky aspoň trochu pro ty z nás, kterým život momentálně zasolil. Ta myšlenka, že na nás někdo myslí, že by nám rád pomohnul, ta je moc hezká a já jsem ráda, žes to vlastně Ty, kdo to v zárodku zařídil, víš to? Vážím si Tě jako člověka moc a mám Tě ráda.