Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

cernej caj

MirkaD
    ber to tak, ze spousta rodicu dela to nejlepsi, co umi… a kdyz si vezmu, jakej zaklad od babicky asi dostala moje maminka, tak se proste fakt snazila, at to mame jiny… ale proste asi kazdej to v sobe nema, no…

tatinkovi sem to nerekla, mela sem co delat vzit odvahu a nejak to rict mamince, ani nevim, zda tenkrat byl doma a kdyz me odpalkovala, tak sem se s tim proste uzirala sama. jako se vsim, ze jo… muj svet vynika tim, ze mam kolem sebe lidi, ktery me maj radi, ale ja i kdyz svym zpusobem pratelska a otevrena, tak kdyz je nejhur, vzdycky na vsechno sama. jenze kdyz bylo nejhur, prisla ferinka, pritiskla se ke me a nechala se mazlit… kdyz sem mela zachvaty, mohla sem, kdyz preslo nejhorsi, ji poradne nuchnat a mazlit a usnout s jejim koziskem… ted…

a samozrejme vim, ze vam muzu napsat, ze si tady muzu pocist, ale stejne to tak mam celej zivot, ten pocit, ze ziju v jinym svete, ze ziju vedle vsech tech lidi, co me maji radi, ale kdyz je mi fakt ouzko, tak nikdy nikoho nemam. protoze uz jako dite sem se naucila, ze je lepsi se se vsim vyporadat sama, nez to komukoli sdelit, protoze to nikdy nebyla uspesna strategie. a jako muzu casto mluvit o ruznych vecech, o tom jak sem sla skocit z prehrady a ten den utekla holka oblecena stejne jako ja v mym veku a se stejnyma vlasama a vsude na prehrade stada policajtu, takze sem to neudelala… jo mluvit o tom o 15 let pozdeji uz zni jako mladicka nerozvanost, rict to nekomu v tu chvili? vzdyt by to kazdymu bylo jdno… a tak porad jeste nevim, zda sem jen byla slaboch, co to nedokazal, nebo to bylo znameni shury, nahoda, ktera se proste nahodou nestane…

jinak martinovy vsechno nejlepsi, je super, ze se mu ten podtacek, co jsme mu vybiraly, libil 🙂

a taky ti pekne kvetou slunecnice se divam na tech radostnych fotkach s pejskama 😀 videla sem i video na fb a nutne te potrebuju abys me naucila cvicit s charliem 😀

to teda taky ctes masakry, ja bych to nedala. taky proto nerada ctu obecne cestopisy kdyz popisujou treba chudobu ale mam rada ty osobni deniky