Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
teda ráno teplo,i bez větříku,mezitím sprrchlo a mefa vichr,jakože hoodněmoc fučí zas:-(
no nakone jsem bleskurychle zametla a vytřela,už to bylo fak hoodně….ee
-no on Martin věděl,že se nadřu,ale-ty vína si jsou některý láhve-třeba ryzlink vlašský,vetlínské zelené…-podobný/stejný láhve,obrázek,a ted hledáš..
jednak,se dost věcí hledá,jednak zjistíš,že se to nevejde-z palety se ti vejde tak čtvrt-takže nahoru,dolů a zpět
to stejný droegerka 5 palet s každé se vejde něco a to co potřebuješ je dole/uprostřed-dát to tam musíš,bo je to v akci,nebo dírou-takže sundáž čtvrt palety,aby jsi dala konzervy pro psy a kočky v akci a pak to dáváč zpt na paletu
takže to cos vzala dáváš jinam a pak zpět a pak ještě ze 3 palet seskládat jednu,z pěti palet drogerky 3 palety,at se to vejde do skladu a po cestě to nepopadá….
a to člověku,úplně nedojde,když u toho chvilku není…
prostě si řekne-boože hodí tam ty věci z palety,sklidí paletu a jde,né,že pak přemýšlí ještě jak to dát dohromady,a kam to dát do přecpanýho skladu….,no říkal,že by se to naučil,že by to dělal rychle,ale ty jeho záda..ty záda na to nemá no…..:/…ehm..ehmmmmm
Čajíku-jo bylo to dobrý,dala jsem si latté a jedno martini-neměla bych ani jedno-ale šišklo by mě už:/
jinak dietní jídlo-suchý brambory a pečený maso-jakože bez mastnýho a tak-gratinovaný,žádný mastný,smažený…
-kamarádka je dobrááá!!!
je to ta z Doubravice,co se mnou chodí na velký vycházky-ona má ráda vycházky,stejně jako kamarádka druhá-ta co marodila,ta je taky vycházková,to je ta co odmala furt hory,hory,hory….s rodiči pak s mužem,pak s mmužem a dítětem,občas s kamarádkou,jejím ohařem a jejím dítětem-to jdou na 2 dny…
-no tak ta z té Doubravice-byla na sebe moooccc pyšná!-a já bych byla na sebe taky,ale já bych dala těch 6…..:-(
a nedala bych ledovku a sráz z Blanzeku….
na srázech se bojím i za sucha a ledovka mě děsíí moc!!!
takže jo byla na sebe oprávněně pyšná,a jít pak na oslavu a druhý den do práce?
jako kloobouk dolů!!!!