Fóra › Ostatní › Kecací zima 2024 › Odpověď na: Kecací zima 2024
tak v pátek ranní-od 5-3 odpo-kdy jsem volala Martinovi,jestli chce nějak normálně se mnou odjet do BK,at mě dojde pomoct..
tak v půl 3 došel a podával mi bedny z alkoholem,že jsem se nemusela zohýbat a vracet pro ně na paletu,ale stejně některý láhve se dávají v celých bednách a na sebe a dozadu…tak jasně to jsem dělala sama,jen prostě držel krabice at se nemusím zohýbat a vracet-to šetří čas..
tak naznal,že je to dřina,že by to dělat nemohl…
no dojely jsme dom,já se zbalila,on vyvenčil a jely jsme do BK
tak jsem doma odpadla,a s Dafi jsem šla až v noci ke koatelu a zpět…
pokecala jsem s tatkem,daly jsme tv kulturu…
v sobotu ráno vycházka s tatkem a s Dafi podél mlýna,řeky,kolem zimáku,Dafi hooodně obíhaček stromů,pak přes město,já kupovala ještě dárek,+tatka nákupy a dom-hodinu venku jsme byly
odpo vycházka ke kinu přes město dom
a večer jsem šla na oslavu narozek-ddatečnou
jedna z kámošek nešla,že marod,druhá šla ze zpožděním a třetí si dala ofiko Vavřinecký turistický pochod s razítkama,diplmama…
tak daly trasu-Vavřinec,Suchdol,Nový dvory,Blanzek,Moravský kras,Lipovec…-ledoka,bláto,hnusně syrovo,sychravo,vichr a 32 km!!!
tak nemohla chodit tak ji v 6 večer dovezl muž a odvezl-na vlak kilák by nedošla a druhý den do práce,je zdr.sestra-nechápu!!
já bych mohla jít trasu 6km-bez ledovky…
pokecaly jsme já dala dietní menu
a šly jsme po desáté v noci dom
tatka byl s Dfčou ještě 2 krát tak vycházek měla dost….:-)
v neděli jsem šla s Dafčou kolem řeky, a parčíkem,moc se jí nechtělo,do podchodu po schodech už vůůůbec,takže výtah,ale zpět valila…
pak do sekáče,kterej byl zavřenej..:-(
pak s Dafi k švagrové bývalé,a ke Kyštofovi,kterýho už zajímá 24/7 tablet a nic jinýho:-(((((
tam jsem pobyla chvilku a dom…
doma tv a čtení,uklidit tatkovi,
a odpo dojel Martin,jely jsme s tatkem na hřbitov,pak ještě do obchodu a no a pak dom..
doma jít chvilku s Žerykem,at mu trošku vynahadím,že byl doma….
a pak už jen pohádky…
včera odpo s pejskama kousek mezi pole a přinášení hraček,revírky s hračkami,a hledj-ztrtil..
pak odpo,do půl desáté-vybalování a kasa+úklid
dnes volno-takže ráno vycházka s Žerykem-Dafi nectěla-takže s Žerykem ke křížku a zpět,pocvičit u zahrady na sestičce,
pocvičit s Mxem a Betty,zaházet míček ŽERYKOVImezi cvičením s těma 2,jít extra s Dafi na krátkou cvičící hrací vycházku…
pokecat s máti,vyprat,nádobí,umýt koupela
a už se mě nic nechcéééééééééé
k praní-my teda perewm često-protože věci s práce jsou mega moc propocený,za 30minut můžu ždímat+z vrchu zase špinavý-a jem moje věci z práce jedna pračka-když tam odím mikinu+vestu+gatě….
+věci do práce,
na doma
a psí gatě
a to psí gatě perem jednou za čas,mikiny na doma taky ne mega často,
jenže do toho povlečení,a ručníky a tak
mě se jedno povlečení vleze do jedné pračky
a to,bych měla občas prát přehozy a deky….
tak ty peru veleobčas…..
jinak na hodně věcí používám ocet,ale jinak jar..no..
a sprcháče….