Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak máme oštemplovanou čistírnu -zase na dva roky. Jsem na sebe hrdobec,jak jsem si to šécko pěkně tehdy zařídila, zjistila a porovnala a tím pádem vybrala tuhle lepší variantu, kdy to je jen jednou za dva roky. Pán servisák nás pochválil- aby ne, když vokolo toho furt šaškujeme. A ano, ekologická čistírna trpí, když se chováte moc ekologicky – tedy šetříte vodou a neposíláte tam srágory – nemá pak co jíst. Ale přece kvůli tomu nebudu hejřit vodou a používat hnusnou chemii, když se ta voda vrací zpátky.

Mám vopar, vypadám jak vožralej Zéman s pokleslým koutkem, ble. Ani háro, co se mi podařilo dnes ráno pěkně vyfoukat to nezachrání 😀 😀

Fifi – ty jo tak to naštve takováhle pokuta. Páč člověk ví, že to je zasloužený, že si to vykoledoval, ale pokud je to omezení bez smyslu??? tak to štve, to chápu. Růženec kulhavice teda lepší už? No sláva, tohle vždycky člověku dělá nervózno.

Míla – Mílooo, Míííloooooooooooo mně se včera vrátil vánoční balíček pro Mílu!! 🙁 , že si ho nikdo nevyzvedl, ale mě pak napadlo dneska, že jsem možná _ určitě? Páč kde bych přišla k nový – dala starou adresu! Tak to mě teda mrzí, hodně moc. Možu to časem poslat znovu, ešivá chceš? Má Robert teda zase trápení, já nerada k těm dochtorům chodím, páč se bojim, že právě něco udělá něco, nebo najdou něco – vždycky najdou a pak budu lítat jako furt…. Tak dělám, že nic 😀

černej čaj
    Jestli si na neco v te skvire nevzpomel

pupíček malej! No tak máte zábavu na zimní večery – trénovat za pamlsky, že díra nejni nebezpečná, ale fajn místo. Kde se dá zalézt a něco dobrýho si tam zdlábnout, sežvejkat. Podrbej ho , medvídka, ode mne.

Maya
    takze atmosfera psycho na vsech frontach

🙁 to mě fakt mrzí, dovedu si představit, jak člověku je. Hele a co to prostě zkusit poslat tam na tamten inzerát – osvětlit, že výhledově a že se rozhlížíš a pokud by ses jim hodila, tak huž Tě budou mít v databázi a pak se jim prostě ozvat, už budu volná tehdy a tehdy.

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 2 týdny uživatelem PetraK.