Odpověď na: Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024 Odpověď na: Kecací zima 2024

Petrs01

jak jsi učila

No vono jako já jsem pro ně úplně cizí, takže pokud bych je něco měla učit já, tak jedině stylem „koukejte holky, mám kokina, budem si spolu chvilku hrát“. Ale jo, myslím to vážně, promysli si co holky umí, co bys chtěla aby se případně zlepšilo nebo naučilo, nachystej rozumný množství malých kousků dobrot a můžem něco sjet.
    Choď s ní okolo tramvají, autobusů… čehokoliv „divnýho“. Chodila jsem se psy na trhy, na masopust,… prostě aby věděli, že i tohle se děje a netřeba řešit a plašit. Aby kdyby to jednou potkali nečekaně, nenastala panika.
    Sjeďte si eskalátory, nejlíp někde kde je minimum lidí, nebo prostě v době kdy se tam moc nevyskytujou. Ideálně ve dvou lidech, protože černá bude jako vzor (předpokládám, že to zná a umí) a fleky půjdou za ní pod tvým dozorem a podporou. Kdyby se zabejčila, prostě ji tam strč. A je to jak psala Petra – když se pes takhle naučí něco překonat, je na sebe obvykle hrdobec a zvedá mu to sebevědomí v obecné rovině = příští problém se bojí míň a věří ti víc a to chceš.
    Časem se popovezete i tramvají (nauč si náhubek!), ukážeš jí metro,… Barouš jel i na sedačkové lanovce.